La creació d’obres de caràcter religiós ha estat una constant en la meva carrera com a escultor.

Des de l’inici d’aquest espai web volia dedicar una secció a les obres religioses que m’han estat encarregades, així com, altres projectes que ara trobareu a l’apartat de Treballs. 

A cadascú l’obra d’art li ha de parlar en el seu llenguatge íntim. Jo visc la creació com un apropament al meu jo més íntim. Per això i, especialment l’obra de caràcter religiós, passa a ser part de la meva pregària, de la meva relació personal amb Deu

Lau Feliu

En aquesta línia de projectes d’obra religiosa, aquests dies he treballat reproduccions en resina de poliuretà de Joan XXIII i Sant Josep de Calassanç. Aquestes peces son encàrrecs dels Jesuïtes i de l’Escola Pia de Catalunya, respectivament, amb les quals aquests organismes obsequien a treballadors, visites il·lustres o formadors.

escultura religiosa
Reproduccions Joan XXIII i Sant Josep Calassanç

Us convido a visitar el nou apartat d’Obra Religiosa i a fer-me arribar els vostres comentaris, mitjançant el bloc, Facebook o el perfil de Linkedin.

Escultura obra religiosa barcelona encàrrec
Crist de Pineta 2002 bronze, ferro i fusta policromada

Leave a Reply