Apocalipsi Genet La Fam Bronze Escultura Art Barcelona
La Fam – Bronze – 32.5x29x17.5cm

Lau Feliu no es conforma amb fer-nos veure la catàstrofe, sinó que les seves escultures, treballades fins al patiment, contenen en cada cas la premonició de la derrota dels genets. Ens ho expressa amb la perplexitat davant la falsa victòria amb l´abatiment enfront de la guerra, amb la voluntat d’anar més enllà de la fam i amb la reacció d’espant quan la mort se li posa de cara. Ens ofereix d’ un sol cop la reflexió i l’ esperança i ens demostra que sovint l’art es pot apropar a l’ànima de les persones.

Arcadi Oliveras

Fruit d’un profund anàlisi sobre l’obra de l’Apocalipsi neix aquesta col·lecció dels Genets en diferents expressions plàstiques: escultura, pintura i dibuix.

Aleshores vaig veure un cavall blanc, i el qui hi muntava tenia un arc; li donaren una corona, i va sortir vencedor i per continuar vencent.” – Apocalipsi (Ap. 1,1 -22,21)

Genet Apocalipsi La Victòria Pintura sobre tela Art
La Victòria – Acrílic – 50x50cm

I va sortir un cavall roig i el qui hi muntava li donaren poder de treure la pau de la terra perquè es matessin els uns als altres, i li donaren una gran espasa.” – Apocalipsi (Ap. 1,1 -22,21)

Apocalipsi Genet de la Guerra Bronze Escultura Art
La Guerra – Bronze – 30x35x12cm

Aleshores vaig veure un cavall negre, i el qui hi muntava tenia una balança a la mà; i vaig sentir com una veu enmig dels quatre vivents que deia: “un picotí de blat, un denari; tres picotins d’ordi, un denari; però el vi i l’oli no els facis malbé“. – Apocalipsi (Ap. 1,1 -22,21)

Genets Apocalipsi Tinta Art
La Fam – Tinta – 71x25cm

Aleshores vaig veure un cavall cendrós; el qui hi muntava tenia per nom La Mort, i el seu reialme el seguia. I els donaren potestat sobre la quarta part de la terra per a matar amb espasa, fam i pesta, i amb les feres de la terra“. – Apocalipsi (Ap. 1,1 -22,21)

Genet Apocalipsi La Pesta Bronze Escultura Art
La Pesta – Bronze – 29×27.5 x15.5 cm

Trobareu totes les peces en la següent galeria d’imatges que uneix escultura, pintura i dibuix en tinta.

Aquesta sèrie és l’inici d’una nova forma d’agrupar les creacions en el web; esperant aportar més sentit i valor a les diferents expressions artístiques aquí compartides.

Leave a Reply