Aquest any l’Institut d’Estudis Vallencs celebra la seva 18a edició d’Activitats de Petit Format, LA PARRA. Al voltant del Pati de Sant Roc es realitzen diferents activitats culturals: cinema, concerts de música, peces de teatre… Activitats que varen començar el passat mes de maig i que tenen una durada fins a finals de setembre. Podeu consultar el programa aquí.

I entre aquestes activitats, des del 4 de setembre fins al 29 de setembre al Pati de Sant Roc, s’exposarà la mostra “Les decapitacions” de Pere Quart. L’exposició a on presentaré treballs d’escultura i de pintura que tenen com a fil conductor el recull de poemes Les decapitacions de Joan Oliver (Pere Quart).

En aquesta lectura plàstica sobre les primeres poesies de Pere Quart, els visitants trobaran obres inèdites, escultures en pedra, mabre, bronze o fusta. Així com, pintures i gravats que dialoguen al voltant del poemari Les decapitacions.

Pintura La Venus del Meu Jardi, Les decapitacions, Joan Oliver, per Lau Feliu
Lau Feliu – La Venus del meu jardí

Les decapitacions publicat l’any 1934 és el primer poemari de Joan Oliver i fou la primera vegada que l’escriptor signa amb el seu pseudònim poètic, Pere Quart. Per aquest llibre, Joan Oliver és considerat un dels més excepcionals escriptors de la seva generació.

La inauguració tindrà lloc el divendres 4 de setembre a les 8 del vespre. I el dimecres 9 el filòleg vallenc Arnau Vives donarà veu a una selecció de poemes de Pere Quart (Joan Oliver) i hauran d’altres sorpreses.

Hi sereu benvinguts!

Aniré actualitzant informació a la pàgina de Facebook.

Leave a Reply